Yeşil Soğanlı Kuzu Kapama Tarifi






































Yeşil Soğanlı Kuzu Kapama



MALZEMELER

6 parça kuzu kapama (kasaba özellikle kuzu kapamalik diye belirtin.)

6 dal yesil sogan

1 demet marul tuz

karabiber

Sivi yag

YAPILIŞI

Kuzu kapamalari güzelce yikayin.Bir tavada yagi kizdirin,kizan yagda kuzu kapama parçalarini esit derecede kizartin. Kizartiginiz parçalari çelik yayvan bir tencereye dizin. Bir tarafta güzelce yikanmis yesil sogan ve

marulu ince ince kiyin. Kuzu kapamalari kizartiginiz yagda (yag fazla olmasin) soteleyin. Sotelediginiz yesillikleri diger tarafa aldiginiz kuzu kapamalarin üzerine yayin. Tuzu ve karabiberini serpin. 1 fincan su dökün. Agzini aliminyum folyo ile sarip kapagini kapatin. Kisik ateste 30 -45 dakika pisirin.

Ölüm anlamadım Kitabı he dedim - Misery gitmek


Yazar Paul Sheldon arabasının abimle takla atarak yoldan Ölüm kitabı izle çıkmasına murat neden olan kar fırtınasını bursaya hatırlamaktadır.Tek hatırladığı Annie gideceklermiş Wilkes'in evinde gözlerini açması ve bu ben de kadının kendisinin aşırı bir fanatiğ gitmek olduğu ve istiyorum hayatının Misery izle sonuna dedim kadar onu kişisel murat tutsağı bir şeyler olarak söyledi alı fakat koymasının anlamadım farkına he dedim varmasıdır.

































 



 





















 



 



 

2012 Yeni Sezon Askısız Elbise Çeşitleri..

Site: Aybayıldım.Com

Ürün Detayı: yeni sezon askısız, kısa, dantelli mini abiye..

Fiyat: 67 TL

Kargo: Ücretsiz

Güvenlik: 128 bit SSL

Ödeme: Kredi kartı - Paypal - Havele / EFT

İade: 7 gün içinde iade hakkı

Ne zaman Gelir ? Aras kargo ile aynı gün kargoya teslim 2 ila 3 gün içinde kapınızda




































online satın al






































ürünü incele






































online satın al






































ürünü incele

Aşure Nasıl Yapılır




































Aşure Tarifi

Aşure Malzemeleri









  • 1 su bardağı aşurelik buğday






  • 1 çay bardağı nohut






  • 1 çay bardağı kuru fasulye






  • 1 çay bardağı kuru üzüm






  • Yarım çay bardağı kuş üzümü






  • 1 çay bardağı kuru kayısı






  • 1 çay bardağı pirinç






  • 1 çay bardağı incir






  • 1 yemek kaşığı mercimek






  • 1 yemek kaşığı bulgur






  • 4 bardak şeker






  • 1 su bardağı süt






  • 1 çay bardağı yer fıstığı






  • 7-8 tane karanfil






Süslemek İçin :






  • Tarçın






  • Ceviz içi






  • Nar taneleri











Aşure Yapımı











  • Aşureyi pişirmeye başlamadan 3-4 saat önce buğdayı büyükçe bir tencereye alıp üzerini 4-5 parmak geçecek kadar su ile doldurun ve bir taşım kaynatıp altını kapatın.






  • Nohut ve kuru fasulyeyi birlikte yıkayıp bir tencereye alın ve buğdaydaki işlemi tekrarlayın.






  • Her iki tencere de kaynadıktan sonra altını kapatın ve 3-4 saat dinlendirin.






  • Bu esnada kuru üzümü, inciri ve kayısıyı küçük küpler şeklinde doğrayın, kuş üzümünü de ayıklayıp ayrı ayrı kaplarda suyla ıslatın.






  • Bekleme süresi dolduktan sonra; önce nohut ve kuru fasulyeyi pişirdiğiniz tencereyi düdüklü tencereye alın, göz kararı yetecek kadar sıcak su ilave edin ve düdüğünü indirdikten sonra saate bakıp 45 dk. pişirin.






  • Süre dolunca nohut ve kuru fasulyeyi süzüp başka bi kaba alın ve düdüklü tencereye bu kez aşurelik buğdayı alın. Üzerine yaklaşık 15 bardak kadar sıcak su ve şekerin 1 bardağını ilave ederek kapağı kapatın ve 55 dk. kadar da buğdayı pişirin.






  • Buğday pişerken bir taraftan da daha önce suda ıslattığınız kuru kayısı, kuş üzümü ve kuru üzümü bir tencereye alıp kısık ateşte 10 dakika kaynatarak pişirin. Suyunu süzmeden ayrı bi kaba alıp inciri tencereye alın ve kısık ateşte incirleri de 10 dk. pişirin. Suyunun çekirdekli kısmını süzerek onu da suyuyla birlikte kenara alın.






  • Bulgur ve mercimeği birlikte haşlayın. Suyuyla birlikte kenara alın.






  • Pirinci haşlayın, varsa suyuyla onu da kenara alın.






  • Buğday piştikten sonra içine geri kalan 3 bardak şekeri ilave edip bir iki kez karıştırıp nohut ve kuru fasulyeyi, bulgur ve mercimeği, kuş üzümünü, kayısıyı, kuru üzümü, inciri ve pirinci ilave ederek tekrar karıştırın. Daha sonra içine karanfili ve bir bardak sütü ilave edin, tencereyi 1-2 kez tıkırdatıp altını kapatın.






  • Aşurenizin kıvamını kaynar su ilavesiyle isteğinize göre ayarlayabilirsiniz (ilave edeceğiniz suyun kaynar olması bu durumda çok önemli, soğuk su katmanız içindeki malzemeleri sertleştirebilir).






  • Yer fıstığını ilave edin ve aşurenizi kaselere alarak üzerini isteğe göre tarçın, ceviz içi, fındık veya nar ile süsleyin.






  • Afiyet olsun










Öğrenim ve Katkı Kredisi Borçlularına Af

Sponsorlu Bağlantilar


Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrenim ve katkı kredisi borcunu yapılandırmalarına rağmen ödemeyenler hakkında yeni bir af çıktığını açıkladı. KYK’dan borcunu ödemeyenlerle ilgili şöyle bir açıklama geldi;


“Kurumumuzdan yapılandırma yaptıktan sonra taksitleri süresinde ödememekten dolayı sistemden çıkan borçlulara 6111 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve Diğer Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ile borçlulara hem borçlarını Vergi Dairesinde yapılandırma hakkı verilmiş hem de Kanunun 17′nci maddesi ile kurumumuz yapılandırma sisteminden çıkan borçlulara tekrar 5917 sayılı Kanun kapsamına girme hakkı verilmişti. 25 Şubat 2011 tarihinden sonra Kurumumuza başvuran borçlular, sistemde yapılan hesaplama ile tekrar sisteme alınmıştır. 6111 sayılı Kanun ile Kurumumuza başvuran ve 5917 sayılı yapılandırma Kanununa tekrar dönen ve borçlarını aksatmaları sebebiyle sistemden yeniden çıkan borçlulara 15 Haziran 2012 tarihinde yürürlüğe giren 6322 sayılı Kanunla yeni bir hak tanınmıştır. 6111 sayılı Kanun ile ödemesi gereken tutarları ödemeyerek Kanun hükümlerini ihlal edenler bu tutarları ödemeleri gereken tarihten itibaren geç ödeme zammı ile birlikte dört ay içerisinde ödemeleri şartıyla sisteme geri döneceklerdir.”







Sponsor Bağlantı

Güllaç Nasıl Yapılır? Güllaç Tarifi


Ramazan tatlısı olarak bilinen güllaç sütlü ve hafif bir tatlıdır. Özellikle ramazanda çok yapılır. Aslında hafif bir tatlı olması nedeniyle diğer zamanlarda da yapılıp tüketilebilir. Ramazanda bir çok kişi evinde güllaç yapmak isteyecektir. Güllaç nasıl yapılır unutanlar veya yeni öğrenenler için beğeneceğiniz bir güllaç tarifini yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz.





Güllaç Tarifi Oktay Usta, Güllaç Tarifi, Güllaç Nasıl Yapılır, Ramazan Tatlısı Tarifleri, Güllaç Yapımı, Güllaç Yapılışı



Güllaç İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir?


 2-2,5 litre süt

Güllaç yaprağı

2,5 su bardağı toz şeker, 1 su bardağı pudra şekeri

1 su bardağı hindistan cevizi

Yeşil Fıstık

Fındık

Mevsim meyveleri

Gül suyu




Kullanılacak güllaç yaprağına göre kullanılan süt miktarı değişir. 12-14 yaprak güllaca 2 litre süt ve 1 kg kadar toz şeker kullanılabilir. Çok şekerli sevmeyenler şekeri daha az kullanabilirler.





Güllaç Tarifi Oktay Usta, Güllaç Tarifi, Güllaç Nasıl Yapılır, Ramazan Tatlısı Tarifleri, Güllaç Yapımı, Güllaç Yapılışı



Güllaç Tarifi:


Güllaç nasıl yapılır bunun için öncelikle sütümüzü kaynatıyoruz. Kaynama başladıktan sonra şekerimizi ekliyoruz beraber ikisini de kaynattıktan sonra ılımaya bırakıyoruz. Önceden hazırladığımız geniş bir tepsiye 1.güllacı parlak kısmı üstte kalacak şekilde yerleştiriyoruz. Güllaç yaprağını bir miktar süt ile ıslatıyoruz. Üzerine süt dökerek bu şekilde 5 kat daha yaprak dizdikten sonra yumuşaması için kenarlarından bastırıyoruz. Güllacın yapraklarının her tarafının eşit yumuşaklıkta olmasına özen gösteriniz.




5.katta güllacın içine yarım bardak pudra şekeri, yarım hindistan cevizini, fındık ve fıstığı ekleyin. Bundan sonra tekrar üzerine diğer güllaç yapraklarını ilave ediyoruz bu yapraklarıda sütle ıslatıp yumuşamalarını sağlıyoruz eğer tepsinin kenarından dışarı sarkan yapraklar varsa bunları kırıp boşluklara ekleyerek onlarında sütle yumuşamasını sağlıyoruz. Kalan pudra şekerini ve hindistan cevizi ilave edin. En son üstüne tekrardan süt ilave edilir.




En son gül suyumuzu güllacın yapraklarının üzerine gezdirerek döküyoruz. Artık tamamlanan güllacımızı 45 dakika kadar buzdolabında bekleterek soğumasını sağlıyoruz.




Buzdolabında soğuyan güllacın üstünü fındık, toz yeşil fıstık, ceviz ve kivi, çilek gibi mevsim meyeveleri ile süsleriz. Güllacı süslerken genelde nar kullanılır ancak şuan mevsimi olmadığı için farklı meyvelerle de süslenebilir.




Görüldüğü gibi güllaç tatlısının hazırlanması oldukça basit, güllaç nasıl yapılır bunu öğrendikten sonra Güllacı istediğiniz şekilde dilimleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet Olsun.



Bu Yazılarda İlginizi Çekebilir.






Güllaç Nasıl Yapılır? Güllaç Tarifi ile ilgili telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen iletişim sayfamızdan bize bildirimde bulununuz.



En Güzel Örgü Bebek Takımı Ve Battaniye Örnekleri




Sevgili anneler küçük bebeği olan veya bebek bekleyen anneler için çok hoş örgü bebek site örneği yayınlıyorum. Örgü bebek battaniye örneği, bebek bere örneği ve bebek patik modelinden oluşan örgü bebek seti modelimiz tığ ile örülmüş. Ortasına çiçek yapılıp kenarları tığla dolgu yapılarak kare motifler oluşturulmuş ve motifler birleştirilerek çok güzel bir bebek battaniyesi örülmüş. Bebek bere ve patik örneğimiz de aynı şekilde çiçekli motifler yapılarak örülmüş. Bizim size verdiğimiz bebek örgü seti pembe renkle örülmüş, siz mavi renkle örerek erkek bebekler için bebek örgü seti yapabilirsiniz.

















Bunlara da Bakmadan Geçmeyin:

2012 mango gece elbiseleri ( Abiye ve kokteyl modelleri )

Bu yazı toplam 15 kere okunmuştur


Mango imzasıyla siz hanımlara çok özel bir seri sunuyoruz. Yazın muhteşem atmosferine uygun ve yaz renkleri ile süslenmiş harika abiye modellerini kadininevi.com kadın sitesi olarak sizlere sunuyoruz. Özellikle tek parça şeklinde hazırlanmış bu güzel elbise modelleri kadınların şıklıklarına şıklık ve zarefetlerine zerafet katacaktır. Katılacağınız partide kendinizi ön plana çıkarmak istiyorsanız Mango’nun tasarladığı bu güzel ürünleri mutlaka görmeli ve kendi üzerinizde denemelisiniz. Tek parça ve tek renk şeklinde ki bu güzel koleksiyonu oldukça havalı ve rahat bir giyime sahip olduğunda sizler için oldukça zaman kazandırıcı bir kolaylık sunuyor olmasıda ayrıca bir detay olarak düşündük. Yaz mevsimi için mangonun hazırlamış olduğu Koktelyler için, Partiler için yada çok özel davetleriniz için abiye olarakta kullanabileceğiniz bu güzel ürünleri sizlerin beğenisini sunuyoruz.




 




Mangonun 2012 yazlık en şık modelleri:




Galeriye gitmek için tıklayın




Alttaki formu doldurup yorumunuzu ekleyebilirsiniz




Editör Alanı




Ne Pişirsem Diye Düşünmeyin




Günlük Burçlar




İlginizi Çekebilecek Konular




Mürver reçeli reçel tarfileri arasında farklı bir tada sahiptir. bu reçel ile sofralarınızı




Mürver reçeli reçel tarfileri arasında farklı bir tada sahiptir. bu reçel ile sofralarınızı




Son Eklenen Videolar




Mürver reçeli reçel tarfileri arasında farklı bir tada sahiptir. bu reçel ile sofralarınızı




Mürver reçeli reçel tarfileri arasında farklı bir tada sahiptir. bu reçel ile sofralarınızı




Son Yapılan Yorumlar

ANLATIMLI KELEBEK MOTİFLİ DANTEL HAVLU KENARI YAPILIŞI




Tığ ile işlenen çok hoş yapımı kolay, kelebek motifli dantel havlu kenarı örneği.Kelebekler bu modelde çok güzel durmuş.Eğer sizde bu örneği yapmak isterseniz buyrun Detaylı bir şekilde Açıklamalı havlu kenarı danteli.








Anlatimli-kelebekli-havlu-kenari-nazarca






Renkli ve beyaz dantel ipleri ile 20 numara tığla örülür   30 zincir çekip dönelim 2 tane kutucuk örüp 5 zincirle bir köprü kuralım ve 5 tane kutucuk daha örelim  Dönüşte baştaki kutucuğun içine 4 dolgu örüp 4 kutucuk yapalım ve köprünün içine 5 zincirle batıp tekrar 5 zincirle çıkalım, 2 kutucuğu kenarda hep aynı şekilde devam edelim  Dönüşte yine örümceğin üzerine 5 zincirle köprü kurup 3 kutucuk örüp 4 dolgu yapıp 4 zincir çekip bir önceki sıradaki dolgunun üzerine batarak daha sonra dolgu yapmak için bir köprü hazırlayalım













Dönelim ve yine bir önceki kutucuğa dolgu örüp 2 kutucuk yapalım üst kısım hep aynı örümcek ve 2 kutucuk devam edecektir  Dönüşte tek kutucuk örüp diğerine dolgu örelim  Sonra 4 zincirle önceki sırada ördüğümüz dolgunun üzerine batalım ve bu oluşturduğumuz köprünün içine 3 dolgu, 4 zincir, 3 dolgu örüp 7 zincirle 2 sıra önce hazırladığımız köprünün içine 3 dolgu, 4 zincir , 3 dolgu örelim  5 zincirle dönelim ve aynen 3 dolgu, 4 zincir, 3dolgu örüp 7 zincirle geçip diğer tarafada aynı örgüyü yapıp 2 kutucukla havlu kenarının üst kısmına geçip, dönüp 3 kutucuk örüp 3 dolgu, 4 zincir, 3 dolgu tekrarlayalım  Yine aynı dolgular ile dönüp 3 kutucukla havlu dantelinin üst kısmına çıkıp 4 kutucukla inelim  Sonra yine en baştaki gibi en baştaki kutucuğa dolgu yapalım  Aynı örgü şeklini sürekli havlu kenarımız uzunluğunda tekrarlıyalım  Daha sonar renkli ipimizle dolguların üzerinden geçip ortadaki zincirleri toplayarak kelebek molimizi oluşturalım  Değişik, kolay ve güzel bir model olan kelebekli havlu kenarı örneğimiz naylon iple örüldüğünden ütüde gerekmeyeceğinden kullanışlı bir havlu kenarı danteli örneğidir



Bu Sayfayı YazdırBenzer İçerikler:

GELİNLİK DİKİMİNDE KULLANILAN KUMAŞLAR



GELİNLİK KUMAŞLARI




GELİNLİK DİKİMİNDE KULLANILAN KUMAŞLAR


FAY: Yollu, dokulu bir kumaştır. Gelinliklerin ön yüzünde kullanılan bu kumaş, düz kesimli gelinliklerde klasiklere nazaran daha fazla tercih edilir.

FRANSIZ DANTELİ: Gelinlikten daha ziyade duvakta kullanılır. Tüm gelinlik modellerinde uygulanabilir.

GÜPÜR: (Kordone dantel) Özellikle yaka, kol ve göğüs bölümlerinde kullanılabilir. Sonbahar ve kış gelinliklerinde tercih edilmektedir.

KORDONE DANTEL: Gelinliğin genelinde kullanılabilen bu nazik kumaş yaz gelinlikleri için tercih edilir.

SATEN: En çok tercih edilen gelinlik kumaşıdır. İpeksi dokusu sayesinde özellikle yaz gelinliklerinde sıkça kullanılır. Her türlü kesime uygun bu kumaş gelinliklerde sıkça kullanılır.

ŞANTUK: İpek dokulu, parlak ve seyrek yapıda bir kumaştır. Gelinliğin hem üst hem de etek kısımlarında tercih edilebilir. İpeksi yapısı nedeniyle her türlü gelinlik modeline uygundur.

ŞİFON: Şeffaf ve ince yapısıyla yaz gelinliklerinde kullanılır. Uçuşan bu romantik kumaş her tip gelinlik için uygundur.

ORGANZA: Şeffaf ve ince yapısı nedeniyle yaz gelinlikleri için ideal bir kumaştır. Gelinliği bütün bedende kullanmak için ideal bir kumaş türüdür. Klasik ve sıra dışı gelinlik modellerinde rahatlıkla kullanılabilir.

TAFTA: Gelinliklerde ve nişanlıklarda yapısı nedeniyle en çok tercih edilen kumaştır. Hem pastel, hem parlak renklere sahip bir kumaştır. Gelinliğin üst ve etek kısmında kullanılabilir. Daha çok kabarık gelinliklerde uygulanır.

TÜL ÜZERİNDE BRODE: (Nakışlı Fransız Danteli) Tül üzerine işlenmiş motifli ince ağ yapılı bir kumaştır. Gelinliğin yaka, göğüs ve kol bölümlerinde kullanılır. Her mevsim gelinlikleri için uygundur.

ZİBERLİN: İpek bir kumaş olup üzerinde dokuları vardır. Fayın daha incesi ve ipek olanıdır. Kuplu gelinliklerde kullanılır

Siyah noktalardan kurtulabilme önerileri!

siyah noktalardan kurtulabilme önerileri bilgileri tüyoları hakkında bilgiler…


Genellikle burun üstünde ve çevresinde meydana gelen ve fazlasıyla can sıkan siyah noktalar, en fazla karşılaşılan cilt rahatsızlıkları içerisinde yer alırlar. Etkisi altına aldıkları kişileri epey bir zorlayan ve fiziksel anlamda zorluklar yaşatan siyah noktalar, doğru öneriler ile kolaylıkla tedavi edilebiliyor hanımlar.



Siyah noktalardan nasıl kurtuluruz?


Siyah noktalar oluştuktan hemen sonra bir uzmana başvurup temizletilerek uygun ürünle tekrar oluşmamasını sağlamak lazım. Oluşmaması için de cildi, sabah akşam temizlemek gerekir. Ancak bunu sabunla yapmamak lazım.


Cildi, türüne göre temizleme sütü ve tonikle temizlemek en doğrusu. Ardından sürülecek bir nemlendirici kremle bakım tamamlanabilir. Makyaj yapılmasa bile, gündüz çok kirlenen cildi akşam mutlaka temizlemek gerekir.


Yapılan yanlışlardan biri de siyah noktaları bilinçsizce sıkmak. Böylece kılcal damarlarda ve doku altı hücrelerinde tahribat meydana gelebiliyor. En iyisi bir cilt uzmanına gidip siyah noktaları temizletmek…


Siyah noktalar için yapabilecekleriniz…


Yüzünüzdeki siyah noktalar için ilk önce eczaneden bir şırınga alın. Daha sonra temiz bir tasa kaynamış sıcak su koyun. Başınızın üstüne bir havlu örterek bu suyun buharına bir süre yüzünüzü tutun. Yani yüzünüze basit bir buhar banyosu yapın. Buhar banyosundan sonra siyah noktalar çok kolay çıkar.


Buhar banyosundan sonra iğnesini çıkardığınız şırınganın ucuyla hafifçe siyah noktanın üzerine bastırın. Siyah noktalar şırınganın içine girecektir. Bunu yaparken siyah noktaların çıkış yönüne dikkat edin ve o yönden bastırın. Yüzünüzdeki siyah noktalar hep aynı yönde çıkar. Bu işlemden sonra yüzünüzü mutlaka bir temizleme losyonuyla temizleyin. Tarifleri görmek için ilerleyiniz…


Tarif 1:


Birer tutam nane, yabani kekik yaprağı, ıhlamur bir kaba konulup yeteri kadar su ilave edilerek kaynatılır. Soğuduktan sonra siyah noktaların üzerine sürülür.


Tarif 2:


Bir adet çok olgun domates ezilir ve ince bir tülbentle süzülür. 1 tatlı kaşığı gliserin veya iki damla asilbent tentürü katılıp karıştırılarak şişeye doldurulup kullanılmak üzere saklanır. Cildin siyah noktalı kısımlarına bol miktarda sürülür.


Tarif 3:


1,5 tatlı kaşığı kil, 1 tatlı kaşığı badem yağı, 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp yüzünüze sürün ve 35-40 dakika bekleyin. Daha sonra yüzünüzü soğuk suyla yıkayıp yağsız bir nemlendirici krem sürün.


Tarif 4:


Birer tutam kırlangıç otu ve ayrık otu bir kaba konularak üzerine beş bardak su ilave edilerek kaynatılır ve bir gece dinlendirdikten sonra siyah noktaların üzerine sürülür.


Tarif 5:


Bir çorba kaşığı mısır unu, bir çorba kaşığı ıslatılmış kil, bir çorba kaşığı el kremi ve yine aynı oranda suyu karıştırıp cildinize sürün. 5 dakika beklettikten sonra ovarak çıkarın. Ciltteki pütürler biraz olsun gider. Ardından 500 gram kaynar suya birer tutam ebegümeci ve biberiye koyun, bunu çay gibi demleyin. Süzdükten sonra yüzünüzü bu suyla yıkayın.


Bir önceki yazımız olan Vakko Şal başlıklı makalemizde 2011 vakko şal, 2011 vakko şal modelleri ve 2011 vakko şal modelleri ve fiyatları hakkında bilgiler verilmektedir.







13 Temmuz 2012, 13:30:48; Kategori: Cilt Bakımı.


olur olmaz yerde geldiler

onlar dedi ki olmaz

olmaz dedim. pembeyi sevmeliyim bugün de. artık taze fasulyeye ketçap sıkmadan yemeliyim. büyükler böyle şeyler yapmaz. baktım ki çok samimiyetsizler. geğiremiyorlar insanların içinde. ben yapsam gülüyorlar. dedim ki yine çok samimiyetsizler. kafaları çok büyük. ne gerek var koca kafalı olmaya. olmaz dediler. büyüyeceksen sevmeyeceksin öyle herkesi. herkesi kendin gibi görmeyeceksin. kendini herkes gibi bilmeyeceksin. dedim olur. ne gerek var ki benden başkasını kendimden çok sevmeye.

onlar dedi ki olmaz

zamanlar evvel zamanlar diye bilirdim. on ikiden sonra yakışıklı erkekler bal kabağına dönüşür diye dışarıya çıkmazdım. parmak uçlarımda yürürdüm kristalden ayakkabılarım çatlamasın diye. olmaz dediler. zaman dediğin su gibidir akar gider. her şey gerçek. senin o bal kabağı dediklerin seni üzer. kristalden ayakkabıların da ayaklarını acıtır dediler. sen bir dur şunların üzerinde yamulmadan, dile bizden ne dilersen dediler. diledim. sarılabileceğim bir bal kabağı diledim. hayatına sarılabileceğim. sesine sarılabileceğim. gülüşüne, geaaaaaaaaaaak geğiriğine sarılabileceğim bir bal kabağı diledim. olmaz dediler, öyle olmuyor. sarılamazsam şerbeti kaynatıp üzerine şeker doldurup yerim kabağı dedim. dedim ya evvel zamanda dedim.

olur dedim

bak hüseyin abinin kızına. nasıl da mutlu. bak oğluna. bak kızına. kendine bak. ne kadar mutlusun dedim. panjurlar bile pembe gerizekalı nasıl olmaz dedim.

güldü aptal.

güldürdü aptal.

çok aptal.



Annacrafts 2





















































http://www.etsy.com/shop/annacrafts

Çocuk Bandana Örnekleri 6.































Çocuk Bandana Örnekleri 6.

Çocuk Bebek Bandana Örnekleri,Bandana Baby Samples

Çocuk,Bebek,Bandana,Örnekleri,Bandana,Baby,Samples


Boncuk İşi Nişan Takımı





Tafta kumaş ve gelinlik güpürler kullanarak hazırladım bu takımı. Pul, boncuk, payetlerle süsledim. Seccadesi, iğne oyalı namaz örtüsü, küçük ve büyük havlusu, patiği, çamaşırlığı ve havlu koymak için kesesi ve de hurçu var. 

Baykuş Aksesuar(baykuş kolye,baykuş yüzük,baykuş bileklik,baykuş çanta,baykuş yastık)


Baykuş aksesuarlar her tarafı sardı ,ilk bakışta baykuş aksesuarlar biraz ürkütücü görünse de sonradan çok sevimli geliyor insana ben en yakın zamanda bir baykuş çanta bulacağım.İşte sağdan soldan görüp beğendiğim baykuş aksesuarlar...















































































                                                         Ah bu çantaya bittim işte.