
MALZEMELER
- Adam sayısına göre tavuk budu (baget)
- Aynı sayıda kare milföy hamuru
- Tuz ve kara biber
- 1 yumurta sarısı
- Folyo
YAPILIŞI
- Butlar yıkanarak üzerini geçecek kadar sıcak su,tuz ve kara biber konulup haşlanır.
- Haşlanmış butlar sudan çıkarılarak derileri temizlenir.
- Milföy hamurları buzluktan çıkarıp beş-on dakika yumuşaması için bekletilir.
- Her bir hamurun ortasına birer tavuk konulur.
- İki yandan toparlayarak ortada yapıştırılır.
- Sonra ters çevirerek yağlı kağıt serili tepsiye dizilir.
- Üzerine yumurta sarısı sürülür.
- Önceden ısınmış 200 derecelik fırında milföyler kızarıp pişene kadar bekletilir.
- Sıcak servis yapılır.

- Servis yapılırken kemiklerin ucu folyoyla sarılır.
- Afiyet olsun...
Onerimiz enterasan bir yazi : yoğurtlu sulu köfte