nazar boncuk desenli guller

Merhabalar degerli web sitesi okurlarimiz. Bugunku konumuz nazar boncuk desenli guller.

nazar boncuk desenli guller 1


Bu örtü, annemin çeyizime koyduğu krep kumaştan bir eşarptı.Bazen mevlütlerde eşarp olarak, bazen fular olarak kullandım.

Şimdi ise koltuk şalı olarak kullanıyorum ama net fotoğraflayabilmek için sehbada çektim

Kenarında başka bir oya vardı onu çıkarttım.

Önce bir desen buldum çizdim boyadım, çok zayıf kaldı, sonra fırçayla doğaçlama deseni büyütüp, değiştirdim. Ara boşluklarına da damla şeklinde nazar boncuğu deseni çizip boyadım

Kenarlarına lacivert- beyez ebruli naylon ipten oya ördüm.En ucuna, makina nakışında kullanmak için aldığım, fakat makinada hep kırılan kullanamadığım altın rengi simle kontür geçtim.Bir de bu tarz tülümsü kumaşları boyamak için kasnak kullanmak şart , onu hatırlatayım dedim.






Malzemeler:· Naylon olmayan bir kumaş

· Mavi, altın ve gümüş renkte metalik boyalar

· Mavi, altın ve gümüş renkte toz sim

· Kumaş yapıştırıcı

· Çeşitli kalınlıklarda samur fırçalar

· Kasnak

· Mulaj ve açık renkte karbon kağıdı

Yapılışı:

· Deseni mülaj kağıdından korbon kağıt yardımıyla kumaşa geçirdim

· Boyaların içine kendi renginden toz simleri, yapıştırıcıyı katıp karıştırdım.

· Boyayacağım yeri kasnağa geçirip boyadım.

· İyice kuruyunca, önce tersinden sonra mülaj kağıdı serip düzünden buharsız ütüledim.

Severek kullanıyorum:)




Bu konu hakkinda daha detayli yazi gorebileceginiz onerdigimiz bir internet kaynagi : nazar boncuk desenli guller

kız bebekler için örgü çeşitleri

Merhabalar degerli web sitesi ziyaretcilerimiz. Simdiki makalemiz kız bebekler için örgü çeşitleri.

Bu yelekten kermesimize 2 tane ördüm. Örmek isteyenlere kolay gelsin.


kiz bebekler icin orgu cesitleri 1






Yukarıdaki yeleği "bebe bravo" ile başladım. 2,5 nolu şiş kullandım.






kiz bebekler icin orgu cesitleri 2



kiz bebekler icin orgu cesitleri 3



kiz bebekler icin orgu cesitleri 4






kiz bebekler icin orgu cesitleri 5



kiz bebekler icin orgu cesitleri 6






kiz bebekler icin orgu cesitleri 7






kiz bebekler icin orgu cesitleri 8



kiz bebekler icin orgu cesitleri 9



kiz bebekler icin orgu cesitleri 10







Bu yazi hakkinda daha detayli bilgi inceleyebileceginiz faydali bir sayfa : bebe patikleri

Haftasonu Kartı





haftasonu karti 1










2014 yılının ilk haftasonu… Umarım sevdiklerinizle beraber, huzur dolu sıcacık bir haftasonu geçirirsiniz…


Öpüldünüz…










The first weekend of 2014 ... I wish you have a peaceful and cozy weekend with your loved ones


Loves...

























AVEA WOOPS NEDİR










avea woops nedir 1avea woops nedir, avea woops, avea, woops nedir, avea woops mübalağasız nedir, avea woops ne demek, avea woops ne işe yarıyor, avea woops ayrıcalıkları, avea woops özellikleri neler, avea woops geçiş işlemleri, avea woops sağladığı avantajlar,

AVEA WOOPS NEDİR



Avea, Türkiye'deki 15 milyon genci, sınırsız iletişim ve sosyalleşmenin adresi olmaya aday "Woops" markasıyla buluşturuyor. Gençlik segmentindeki yüzde 30'a yakın payıyla ortalamanın üzerinde olan Avea, bu konumundan da faydalanacak. Woops ile gençlerin dünyasına, her hafta değişik bir teklifle cevap vermeye hazırlanan şirket, çarpıcı ve ihtiyaca yönelik kampanyalarıyla gençlik markası olmak istiyor. Woops'ta 2 milyon 97 bin 151 paket seçeneği var.

AVEA WOOPS İLE HEDEF 15 MİLYON GENÇ 

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, Woops ile abone tabanını büyütmenin yanı sıra müşteri bağlılığını daha da pekiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Ertürk, "Fonksiyonel fayda açısından daha güçlü oluşumuz ve yaratacağımız teklif dinamizmi sayesinde, taklit edilmesi ve cevap verilmesi zor bir gençlik markası yarattık. Hedefimiz, gençlerde 'Acaba sıradaki ne olacak?' merakını canlı tutmak" dedi.

4 GÜNDE 30 MİLYON GÖRÜNÜM 

Woops ile hedeflerinin Türkiye'deki 15 milyonluk genç nüfusun ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu belirten Ertürk, şöyle konuştu: "Woops'un gençlere ilk kez "merhaba" dediği Türkiye'nin en büyük Twitter etkinliği #Bibuluşsak, 4 gün gibi kısa sürede 30 milyonluk görünüm sağladı. 2 milyondan fazla ihtiyaca göre, mikro düzeydeki kişiselleştirilmiş paketle gençlere 'hoş geldiniz' diyoruz."

MOBİL KULLANIM ORANINI YENİ NESİL PATLATACAK 

Dehşan Ertürk, Woops'u yaratmalarında ki amacı şöyle özetledi: "Dünya genelindeki mobil tüketicilerin dağılımlarını ve oranlarını araştıran Our Mobile Planet'in çalışması Türkiye'de 2013 yılı içinde özellikle 18-24 yaş arasındaki mobil kullanıcıların arttığını gösteriyor. Buna göre, genç mobil kullanıcıların sayısı bu yıl içinde 2 katına çıktı.Teknolojinin en yakın takipçileri olan genç nesil, bizim hedef kitlemiz durumunda." Bilginin gençlerin parmaklarının ucunda olduğunu ifade eden Ertürk, Türkiye'de hem ekonomi hem de marka değeri alanında sürdürülebilir büyümenin yolunun gençlerin beklentilerine hızlı yanıt verebilmekten geçtiğini söyledi.





..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,


Posted in: Cep Telefonları,Ekonomi,Kampanyalar

EGLOG GÜNLÜK: YILBAŞI HEDİYESİ İSTEYEN VAR MI?


EGLOG GÜNLÜK: YILBAŞI HEDİYESİ İSTEYEN VAR MI? ÇEKİLİŞİME BEKLER...: Çok kısa bir süre oldu bloğumu açalı aslında. Ve bu ufacık süre zarfında beklediğimden de fazla arkadaşlıklarım oldu. Tecrübelerim...


eglog gunluk yilbasi hediyesi isteyen var mi 1






http://egloggunluk.blogspot.com/2013/11/yilbasi-hediyesi-isteyen-var-mi.html?spref=bl


saten kurdele yapimi

Selam degerli site takipçilerimiz. Simdiki konumuz saten kurdele yapimi.

dönem dönem Çatı Katı Sakinleri tarafından sorulan ve benim her seferinde unuttuğum bi post bu.. en son geçen hafta Formspring'te tekrar sorulunca not aldım ve bu gece Yasin'i yakalayıp hadi dedim ben fiyonk yapıcam sen çekicen :) yüzüme bön bön baksa da bi süre, türlü absürdlüklerime alışkın olduğundan çabuk kendine geldi.. hatta sonrasında konuya dahil bile oldu :)

hemen fotoğraflara geçiyorum umarım anlatabilirim ve umarım düzgün fotoğraflayabilmişimdir.. şu sıra hiç bişeye yetişememek kaynaklı herşeyi koşturarak yaptığım gibi bunu da paldır küldür yaptım çünkü..

öncelikle kesinlikle saten kurdela ile daha güzel oluyor fiyonk..organzeler biraz ince olduğundan yamuk yumuk olabiliyor.. işte benim fiyonk yapma şekillerim :)






1-şerit halinde kestiğimiz kurdelamızı fotoğrafta görüldüğü şekilde tutuyoruz..



saten kurdele yapimi 1



2- daha sonra bu uçları birbirinin üzerine getiriyoruz görüldüğü üzere..






saten kurdele yapimi 2






 3-sonraki aşamada şimdi yine bir üstteki fotoğrafa bakıp sonra bu fotoğrafa geçin..üstteki fotoğrafta * ile işaretlenmiş kısmı -ile işaretlenmiş kısımdan geçiriyoruz.. şimdi bakınız aşağıdaki gibi.. düğüm atıyoruz bir nevi..






saten kurdele yapimi 3



4-* kısmını - kısmından geçirirken aşağıdaki gibi bi görüntü oluşuyor..



saten kurdele yapimi 4






5- daha sonra üstteki uçları çekiştirerek ortadaki düğümü sağlamlaştırıp elimizle şekil veriyoruz..






saten kurdele yapimi 5






6-ve son olarak uçları verev şekilde kesip,kurdelanın atmaması için çakmakla kenarları hafiften yakıp (bu işlemi çekmemişim) fiyonkumuzu bitiyoruz..






saten kurdele yapimi 6






7- ve fiyonk hazır :) daha iyilerini yaptığım olmuştu tabii..apar topar anca bu kadar şekilli oldu.. daha düzgün yapabileceğinizden eminim size güveniyorum :)






saten kurdele yapimi 7






ben genelde üstte anlattığım şekilde yapıyorum ama bir diğer daha pratik yöntemi de paylaşmak istiyorum..b unun için bana sevgili Yasin yardımcı oldu sağolsun bi parmağında fiyonk yapmamıştım o da oldu :)






bunuda şu şekilde yapıyoruz..bize yardımcı olacak arkadaşımız parmaklarını görüldüğü gibi tutuyor ve uçları altta kalacak şekilde kurdelayı parmaklarına doluyoruz..bir ucu altta bırakıp diğer ucu üste çıkarıp düğüm atıyoruz






saten kurdele yapimi 8






ve sonuç böyle :)






saten kurdele yapimi 9






tabii benim konu mankenimin elleri ve parmakları biraz büyük olduğudan bizimki büyük bi fiyonk oldu.. daha narin ellerle ve parmak arası mesafesini küçülterek daha minik fiyonklar yapabilirsiniz..ben elim alıştığı için saniyede bi fiyonk yapabiliyorum ilk anlattığım şekilde.. ama hiç yapamayan ilk kez deneyen biri için 2. versiyon çok daha pratik ve kesin sonuçlu :)






bir diğer değişik fiyonk yapma şekli var ki onu sonraya bıraktım..bi ara anlatacağım bunlardan farklı çünkü ona göre fotoğraflamam lazım..






herkese öpücükler bol fiyonklu günler :) hediye paketlerinin üzerlerinde olması tercih sebebidir tabii :P
saten kurdele yapimi 10


Tavsiye ettigimiz ilginc makale : tığ ile yapılan bayan yelek örnekleri

Damla Çikolatalı Cupcake



damla cikolatali cupcake 1






Kar yok bu aralar İstanbul'da ama, bu karlı bir öğleden sonra geçirmemize engel değil tabii..Kız kıza bir öğleden sonra kahvesi için hazırlıklarım tamam...Başrolde "cupcake"ler var yine..Kendinden nemli, insanın boğazından aşağı kayıp gidiyorlar..Kurabiye evi yaparken artan hamurdan incecik keserek pişirdiğim çam ağacı kurabiyelerim biraz pudra şekeri-yumurta akı karışımına batırıp kar görüntüsü verdim, sonra hoop keklerin üstüne, keklerimi güzelleştirmeye...






2 Yumurta


1,5 su bardağı Toz şeker     


1 çay bardağı Süt     


1 çay bardağı Yoğurt     


1 çay bardağı Sıvı yağ     


2/3 çay bardağı Eritilmiş Margarin     


4 çorba kaşığı Kakao     


2 su bardağı Un     


1 pk.Kabartma Tozu     


1 çay kaşığı Karbonat     


1 pk.Vanilya     


100 gr.Damla Çikolata         


Üzeri : 1 pk.Krem Şanti            


1 çay bardağı Süt






damla cikolatali cupcake 2






Damla çikolata dışında tüm malzeme bir kapta çırpılır. Son olarak çikolata eklenip karıştırılır ve kek kağıtlarına paylaştırılır. 175 C fırında 25 dak. Pişirilir. Krem şanti sütle çırpılır. Soğuyan keklerin üzerine sıkma torbası ile sıkılır. Keklerin üzerleri küçük ve ince kakaolu kurabiyelerle süslenir. 






Afiyet Olsun..






Bu arada aklınızda olsun, gözünüz çok kaşınıyorsa benim gibi, ihmal etmeden bir doktora görünün. Ne zamandır kaşınan gözlerim için "göz kuruluğudur" dedim, "bilgisayar başında, okurken, işlerken çok yordum" dedim, "polen alerjisidir" dedim, hiçbiri değilmiş. Blefarit diye bir şey çıktı, yani havalı ismi bu, basitçe kirpik diplerimde kepeklenme var. Şimdi her akşam o kısımları yıkıyorum, parlatıyorum, bir bakım, bir ilgi, bir alaka, anlatmak mümkün değil :)) E 2013, bana yapmadığın bir bu kalmıştı, sen ne zaman gidicen yaa? 



damla cikolatali cupcake 3



cocuk orgusuvetermodeli

Merhaba sevgili web sitesi okurlarimiz. Yogun istek aldigimiz icin sizlere bugün cocuk orgusuvetermodeli makalesini yayinlamaya karar verdik.



sponsorlu bağlantılar


2012 Bayan Örgü Süveter Modelleri, style=”text-align: left;”>2012 Bayan örgü Süveter Örnekleri Resimleri



style=”text-align: left;”> style=”text-align: left;”>cocuk orgusuvetermodeli 1

cocuk orgusuvetermodeli 2



2012 EL IŞI TIĞ IĞNE OYASI DANTEL ÖRNEKLERI2012 Bayan Örgü Süveter Modelleri 2012 Bayan Örgü Süveter Modelleri Hakkında Benzer Yazılar


  • cocuk orgusuvetermodeli 3 En güzel Örgü Bebek Süveter Modelleri 2012



  • En güzel Örgü Bebek Süveter Modelleri 2012, style=”text-align: left;”>2012 En güzel Örgü Bebek Süveter Modası Resimleri style=”text-align: left;”> style=”text-align: left;”> En güzel Örgü Bebek Süveter Modelleri 2012 En güzel Örgü Bebek Süveter Modelleri 2012 Hakkında




  • cocuk orgusuvetermodeli 4 2012 Çocuk Süveter Modelleri



  • 2012 Çocuk Süveter Modelleri, style=”text-align: left;”>2012 Çocuk Süveter Örnekleri Resimleri style=”text-align: left;”> style=”text-align: left;”> 2012 Çocuk Süveter Modelleri 2012 Çocuk Süveter Modelleri Hakkında




  • 2012 Bebek Süveter Modelleri



  • 2012 Bebek Süveter Modelleri, style=”text-align: left;”>2012 Bebek Süveter Modası Resimleri style=”text-align: left;”> style=”text-align: left;”> 2012 Bebek Süveter Modelleri 2012 Bebek Süveter Modelleri Hakkında




  • cocuk orgusuvetermodeli 6 2012 Yeni Bebek Süveter Modelleri



  • 2012 Yeni Bebek Süveter Modelleri, style=”text-align: left;”>2012 Yeni Bebek Süveter Örnekleri Resimleri style=”text-align: left;”> style=”text-align: left;”> 2012 Yeni Bebek Süveter Modelleri 2012 Yeni Bebek Süveter Modelleri Hakkında




  • cocuk orgusuvetermodeli 7 2012 Bayan Elbise Örgü Modelleri



  • 2012 Bayan Elbise Örgü Modelleri, style=”text-align: left;”>2012 Bayan Elbise Örgü Modası Resimleri style=”text-align: left;”> style=”text-align: left;”> 2012 Bayan Elbise Örgü Modelleri 2012 Bayan Elbise Örgü Modelleri Hakkında




  • cocuk orgusuvetermodeli 8 2012 Örgü Süveter Modası Resimleri



  • 2011 Örgü Süveter Modası Resimleri style=”text-align: left;”>Yeni sezonun en çok kullanılan ve en çok satışı gerçekleştiren modellerinden birisi olan örgü süveter modelleri her türlü kıyafetin üzerine giyebileceğiniz türden bir model olarak yeni sezonda dolaptaki yerini alıyor 2011 Örgü Süveter Modası Resimleri 2011 Örgü Süveter Modası Resimleri Hakkında




  • cocuk orgusuvetermodeli 9 Askılı Süveter Örnek Modeli 2012



  • Askılı Süveter Örnek Modeli 2012, style=”text-align: left;”>2012 Askılı Süveter Modelleri Resimleri style=”text-align: left;”> Askılı Süveter Örnek Modeli 2012 Askılı Süveter Örnek Modeli 2012 Hakkında




  • Bebek Süveter Örneği Modeli 2012



  • Bebek Süveter Örneği Modeli 2012, style=”text-align: left;”>2012 Güzel Bebek Süveter Modelleri Resimleri style=”text-align: left;”> Bebek Süveter Örneği Modeli 2012 Bebek Süveter Örneği Modeli 2012 Hakkında




  • cocuk orgusuvetermodeli 11 2012 Örgü Bayan Yeleği



  • 2012 Örgü Bayan Yeleği, style=”text-align: left;”>2012 Örgü Bayan Yeleği Örnekleri Resimleri style=”text-align: left;”> style=”text-align: left;”> 2012 Örgü Bayan Yeleği 2012 Örgü Bayan Yeleği Hakkında




  • cocuk orgusuvetermodeli 12 2012 Örgü Bayan Kazak Modelleri



  • 2012 Örgü Bayan Kazak Modelleri, style=”text-align: left;”>2012 Örgü Bayan Kazak Resimleri Modelleri style=”text-align: left;”> 2012 Örgü Bayan Kazak Modelleri 2012 Örgü Bayan Kazak Modelleri Hakkında






Bu yazi hakkinda daha cok bilgi gorebileceginiz kaliteli bir web kaynagi : anchor bebek örgüleri

AÇIKLAMALI BEBEK HIRKASI

Selam sevgili site okurlarimiz. Yogun talep üzerine sizlere bugün AÇIKLAMALI BEBEK HIRKASI makalesini paylasmaya karar verdik.


MERHABALAR;






Blogumu uzun zamandır takip edenler diyeceklerdir ki ; yine mi bu Deniz Temalı Bebek Takımı... Ama bu defa Sevgi hanımın ricası üzerine sıvadım koları...






sevgi dedi ki...




"selamalr sevgili arkadaşım.ben deniz temalı hırkanızdan ördüm elinize salık harika olmuş.koltuk altına kadar geldim.reglan kol için üç ilmek kesin yazmışsınız.kol ayrımından sonra reglan kol kesimini anlatabilirmisiniz acaba.örgü elimde kaldı valla,her ksimden sonra kaç sırada bir kesiyorsunuz.bide üç ilmeği keserken birliktemi örüyorsunuz.takıldım kaldım.acil yardım bana.. şimdiden teşekkürler ederim.hatta resimli ekleyebilirseniz çok çok sevinirim.."








aciklamali bebek hirkasi 1






Birazdan sizlerle "Burgulu Reglan Kolu" paylaşacağım. Umarım yeterince açıklayıcı ve detaylı anlatabilirim...Ben kol yapımını 36 ilmek üzerinde anlatacağım.. Haroşanın örneğimizle pek bir ilgisi yok.. Sadece örgünün uç kısmı kıvrılmasın diye yapıldı.. Haroşanın üzerine 4 sıra düz ördükten sonra; reglan kesimine başlıyoruz.






aciklamali bebek hirkasi 2






Kol yapımında her iki tarafta da sabit ilmek bırakacağız.. Ben 2 ilmek bırakacağım.( Yanlarda bırakılan ilmek sayısı 3-4'den fazla olursa örgünün kenarları gergin oluyor ve kazaklarda kötü bir görüntüye sebep oluyor..) Sabit 2 ilmeği ördükten sonra 3 ilmeği tığa alıyoruz. 






aciklamali bebek hirkasi 3






Tığı aldığımız ilmeklerle birlikte sanki burgu yapıyormuşuz gibi sol elimizdeki şişin arkasına geçiriyoruz.






aciklamali bebek hirkasi 4






Tığa aldığımız ilmeklerden 1.'si ile sol elimizdeki şişteki ilmeklerden 1.'sini birlikte örüyoruz. Aynı işlemi 2. ve 3. ilmekler için de yapıyoruz. ( Tığa kaç ilmek alırsak bu işlemi o sayıda yapıyoruz. Bu sayıyı elimizdeki mevcut ilmeğin kol evi yapımının bitiminde kaç ilmek olmasını istiyorsak ona göre belirleriz.)  






aciklamali bebek hirkasi 5






Kesimin sonunda kullandığımız 6 ilmek; 3 ilmeğe düşer.






aciklamali bebek hirkasi 6






Aynı işlem sıra sonunda da tekraralanır, küçük bir farkla... Sıranın sağında tığdaki ilmekler sol elimizdeki şişteki ilmeklerin altına alınırken; sıranın solunda tığdaki üç ilmek sol elimizdeki şişin üzerine çıkarılır.






aciklamali bebek hirkasi 7






Şişin üzerine alınan ilmekler; sırasıyla tığdaki 1.ilmek ile şişteki 1. ilmek., 2. ile 2., 3. ile 3. örülür...






aciklamali bebek hirkasi 8






Sıra sonunda yine sabit 2 ilmek örüyoruz. 






aciklamali bebek hirkasi 9






Her iki taraftan 3'er ilmek azaltarak yaptığımız ilk işlemden sonra, 36 ilmeğimiz 30 ilmeğe düşümüş oluyor. Bu işlem arka ve kollar için her iki taraftan yapılırken; hırka gibi önü iki parçalı örgülerde ise düğme ve iliği olmayacak taraftan yapılıyor.  






aciklamali bebek hirkasi 10






 Aynı işlemi  5 sıra düz ördükten sonra istediğimiz sayıda tekrarlıyoruz. Ben Deniz temalı Bebek Takımının hırkasında bu işlemi 6 defa tekrarladım..






aciklamali bebek hirkasi 11






Örgünün arkadan görünüşü...






aciklamali bebek hirkasi 12






Diğer Reglan kollu çalışmalarımdan bazılarını da hatırlayalım kısaca;






VAKVAKLI HIRKA..






aciklamali bebek hirkasi 13






HELLO KİTY'Lİ BEBEK HIRKASI






aciklamali bebek hirkasi 14






BAHAR TEMALI BEBEK KAZAĞI






aciklamali bebek hirkasi 15






Yeni paylaşımalrda yeniden görüşmek dileğiyle...






SEVGİLER....









Bu konu hakkinda daha fazla yazi gorebileceginiz kaliteli bir sayfa : erkek bebek kapşonlu hırka modelleri anlatımlı