çivili kasnakta lif

Merhabalar sevgili site takipçilerimiz. Simdiki yazimiz çivili kasnakta lif.

Merhaba degerli web sitesi takipçilerimiz. Bugunku konumuz kasnakta inci işi.







civili kasnakta lif 1

İnci Boncuklu Kasnak Yapımı Modelleri





Ilgilenebileceginiz enterasan yazilar : çivili kasnakta lif yapımı


Bu makale hakkinda daha cok yazi bulabileceginiz faydali bir site : kare çivili kasnakta lif yapımı

pasta fuarı online

Merhabalar sevgili site okurlarimiz. Simdiki yazimiz pasta fuarı online.



pasta fuari online 1








Hi there, for anybody who is looking for recipes for the cupcakes from the fair today, they will be online by Sunday night. Feel free to look around at my other recipes and in the meantime enjoy your cupcakes.

Update: 11/11/12 - recipe links


  • orange cupcakes with orange buttercream

  • chocolate peppermint cupcakes with choc-peppermint twist frosting

  • classic vanilla cupcakes

Sarah xxx Pin It


Onerimiz guzel bir yazi : zıngıl pastası tarifi

Her Telden Bol Fotoğraflı Karışık Post 23 :)



NAZAR DUASI


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""


وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُ






Eski fotoğrafları karıştırıyorum bu aralar.. sürekli bi silme , eleme , düzenleme halindeyim yapı olarak.. bu durum her konuya sıçrıyor tabii :) fotoğraf ayıklama durumundayken bu eski fotoğrafla karşılaştım.. kendisini unutmuş acımı içime gömmüştüm..


H&m'de deneyip çok bayıldığım bu rahat mı rahat harika trençkotu hangi akla hizmet edip almadım bilmiyorum..


yine acılara gark oldum.. acıma ortak olun diye burada :)






her telden bol fotografli karisik post 23 1






yağmur gibi yağdıkları için artık eskisi gibi cevaplayamadığım ama elimden geldiğince okumaya çalışıp toplu cevaplar vermeye çalıştığım maillerimde çoğunluk kozmetik olarak kullandığım ürünleri merak ediyor..


arada bitirdikçe vs. bişeyler paylaşmaya karar verdim.. ama benden alengirli ürünler /markalar, destansı kozmetik yorumları , beğendim , beğenmedim'in dışında pek bi şey beklemeyin diyorum baştan :)






bu mesela yeni bitirdiğim devamını almayacağım bi ürün.. kötü mü hayır değil bana uymadı..ki kendisi yanlışlıkla evimize gelmişti israf olmasın diye kullandım.. bu evi ilk gördüğümüzde kimse tarafından görülme şansı olmayan terasta güneşlenebileceğimi farkedince (ki evi gösteren adamda bizi terasa çıkarınca "ablacım sen bu terasta çok rahat edersin" deyince bunu düşünebilmesine şaşırmıştım.. sonra biz evi gezerken karısı da geldi baktım çarşaflı hee dedim adamın tecrübesi var :) işte rahat ediyorum ya terasta ilk günden başladım Yasin'e bana kakao yağı al brozlaşcam ben :)


işte garibim Yasinciğim bunu bana kakao yağı aldığını zannederek alıp getirmişti.. kendisi kakaolu krem çıktı :) e malum cilt kuru su gibi krem kullanıyorum başladım kullanmaya.. ben daha çok losyon tercih ediyorum.. Vaselin'in losyonunu kullanmıştım mesela o tam bana göreydi.. bu daha kıvamlı.. zaten yoğun bakım diyor.. 


dostça ayrıldık yani :)






her telden bol fotografli karisik post 23 2






Geçenlerde Karafırın'da kahvaltıya gittik.. tatlılarına ve çayına bayılıyorum buranın.. ve güler yüzlü ,saygılı (Armoni Park ) çalışanlarını da.. 


ama ilk kahvaltı tabağı istedik.. biraz zayıf bulduk.. tatlı ve çay için gitmeye devam :)


kahvaltının en güzel yanı kalp görünümlü ekmekleriydi.. Emin sürekli önüme ekmek dilimleri koydu al anne kalpli ekmek benden sana diyerek :)



her telden bol fotografli karisik post 23 3






peçete koleksiyonum almış başını gitmiş kutu içinde olduklarından hiç farkında değildim :)


geçen hiç üşenmedim dizdim tek tek hepsini.. masa yetmedi ama arta kalanlar var ikinci kareye sakladım onları da :) 


ınstagram'da yayınladığım bir kareydi bu.. bine yakın like aldı.. peçete tutkunları olarak oldukça fazlayııızzz :)



her telden bol fotografli karisik post 23 4






Rana2nın mama kavanozlarını süslemiş post yapmıştım hatırlarsanız.. veya hatırlamak için buraya tık tık :)






Çatı Katı sakinlerinden sevgili Esra fikrimi bebeğinin diş buğdayı partisinde uygulamış sağolsun bana da fotoğraf göndermiş. 


harika olmuş :)



her telden bol fotografli karisik post 23 5






yoğun çalışan kocaya iş yaptırmak için bulduğum yeni yöntem ! 


bir şeyi 43875384709 defa söylüyorsanız ve yapılmıyorsa eşyaların dilinden mektup yazıyorsunuz kocanıza.. o gülerek mektubu okurken artık bu duruma daha fazla kayıtsız kalamıyor :)


3 hafta boyunca giderken alsın diye kapıda arz-ı endam eden overlokçuya götürülüp ikiye bölünecek halımız , dile gelip direk Yasin'le muhatap olunca akşamına ikiye bölünmüş olarak eve geldi :)



her telden bol fotografli karisik post 23 6






ilk deneme başaırlı geçince diğer tüm işler sıraya girdi mektup yazmak için :)






çerçevelerim içinde bulundukları zor durumu Yasin abilerine bildirmeseydi ben daha çoookkk beklerdim o duvar dekorasyonunu bitirmeyi :)






mektup eylemlerim devam edecektir !



her telden bol fotografli karisik post 23 7






ne kadar tarzı belli bi kadınım :) 


dolabıma bakan direk bu kadın pembeyi , maviyi ,siyahı ve beyazı (ve onların tonlarını ) seviyor der..


aynı renkler ekseninde dönüyorum.. biraz değişiklik mi yapsam ne ? derkeeenn bi siyah elbise daha almak istiyorum bu aralar ehi ehi..taktım kendisine :)



her telden bol fotografli karisik post 23 8






İkea'da çocuk reyonunda indirim varmış attık sepete iki tane :)






kombin postu gelecek bu arada üstümdekiyle ilgili ;)



her telden bol fotografli karisik post 23 9






Herkese Öpücükler.. 






Bana ulaşabileceğiniz diğer sosyal medya hesaplarım :


Çatı Katı Instagram


Çatı Katı Facebook Sayfası


Çatı Katı Twitter


Çatı Katı Ask.Fm


her telden bol fotografli karisik post 23 10

İLK SİNEMA KEYFİ (KARLAR ÜLKESİ)











ilk sinema keyfi karlar ulkesi 1


Ne zamandır aklımda benim kuzuyu sinemaya götürmek vardı sevebileceğini düşünüyordum geçtiğimiz pazar sinemanının yolunu tuttuk,insanın çocuğuyla vakit geçirmesi büyük bir keyif büyüdükçe daha da keyifli olmaya başlıyor sanki bu anlar,  öyle mutlu oldu ki salona girip filmin başlamasını beklerken,gözlerinde ki sevinç masumca mutluluk, ahh çocuk olmak ne güzel şey dedim...


ilk sinema keyfi karlar ulkesi 2


Daha önce sinema deneyimi atlatan kelebeğin gözünden'in kuzusu ile ilk sinema keyfini yaşadık, iki çocuk eğlendi biz anneler daha çok eğlendik desek,filmi çok beğendik gerçi ben sonunda ağlamasam daha iyi olabilirdi sanki evet bazen duygusallığı fazla abarta biliyorum :)))

Çocuk deyip geçmemek gerek o kadar farkındalar ki her şeyin, her duyguyu yüreklerinin en derinlerinde hissediyorlar 0-6 yaş çok önemli  deniyor ya karakter için ne kadar doğru yaşayarak anlıyor insan.

Sırada tiyatro var bakalım nasıl olacak çok heyecanlıyım :)






ilk sinema keyfi karlar ulkesi 3


Filmin konusu nedir derseniz 

Krallık, Karlar Kraliçesi (Snow Queen)'nin laneti sonrasında ebediyen sürecek bir kış mevsimine mahkum edilmiştir. Bu krallıkta yaşamakta olan maceracı ve iyi kalpli Anna, Karlar Kraliçesi'ni bulup laneti sona erdirmesini sağlayarak, şehrinde yaşayan insanları eski güzel günlerine döndürmeye karar verir. Masalsı bir yolculuğu çıkan Anna'nın yol arkadaşı ise usta bir dağcı olan Kristoff'tur. Başarıya ulaşmaları için Karlar Kraliçesi'ni görüp tanıyabilmeleri gerekmektedir. Görünürde basit olan bu plan, izbe dağdaki yolculuk ilerledikçe zorlaşmaya başlar. Mitolojik yaratıklar ve ürkütücü büyüler eşliğinde süren yolculuğun her dönemecinde ayrı bir tehlike ortaya çıkar. Yolculuğun asıl zor yanı ise zamanla yarışıyor oldukları gerçeğidir. 


ilk sinema keyfi karlar ulkesi 4



Çekilen fotoğraflara baktığımda o güne dair yüz ifademi hep böyle gördüm :) 


Mutluluk bu olsa gerek.














Tak Mengandung Dikata Mengandung





tak mengandung dikata mengandung 1


Siti Nor Hidayah menunjukkan notis yang dikeluarkan Pejabat Agama Islam Daerah Langkawi dan dokumen keluar wad daripada Hospital Langkawi, semalam.




Langkawi: Seorang gadis trauma dan menanggung malu susulan tindakan Hospital Langkawi (HL) di sini, yang didakwa cuai mengendalikan pemeriksaan ke atasnya sehingga menyebabkan dirinya dituduh mengandung anak luar nikah.

Siti Nor Hidayah Abdul Rahman, 23, berkata dia kecewa dengan tindakan doktor yang merawatnya ketika itu yang menuduhnya mengandung anak luar nikah sedangkan berlaku kesilapan pada ujian dijalankan.

Justeru, Hidayah yang bekerja di sebuah hotel di sini, menuntut HL memohon maaf atas kecuaian dilakukan sehingga menyebabkan maruahnya tercemar dan dia tidak menolak kemungkinan mengambil tindakan undang-undang.

Mengulas kejadian itu, beliau berkata, pada 24 Disember lalu, dia ke Klinik Kesihatan Kuah, di sini, bagi merawat kesakitan dialami pada bahagian kanan perut, sebelum dirujuk kepada seorang doktor.

Katanya, hasil pemeriksaan, doktor terbabit memaklumkan ada sedikit masalah pada ovari kanannya yang dikesan lebih besar berbanding saiz di sebelah kiri dan doktor berkenaan mengesyaki mungkin disebabkan bengkak, sebelum dia diberikan ubat.

Pada masa sama, doktor terbabit turut mengambil sampel darahnya, sebelum dia dibenarkan pulang tetapi selepas seminggu, kesakitan itu masih dirasai.

Rujuk pakar sakit puan

“Pada 31 Disember, saya sekali lagi ke klinik sama, sebelum dirujuk kepada pakar sakit puan di HL.

“Saya menjalani ujian imbasan pada perut dan ujian air kencing di Unit Kesihatan Ibu dan Anak, sebelum doktor memberitahu ada masalah pada saluran kencing, namun puncanya tidak dapat dikenal pasti.

“Saya dimasukkan ke wad dan keesokan harinya jam 10 pagi, tiga pegawai Pejabat Agama Islam Daerah Langkawi (PAIDL) datang menemui dan bertanyakan pelbagai soalan tidak masuk akal.

“Paling mengejutkan, pegawai terbabit menuduh saya mengandung anak luar nikah. Ketika itu, jiwa saya luluh dan dunia rasa gelap, apatah lagi kata-kata pegawai terbabit turut didengar pesakit lain dalam wad sama,” katanya.

Hidayah berkata, ketika soal siasat dilakukan, beliau beberapa kali cuba meminta penjelasan jururawat dan doktor mengenai status ujian air kencingnya yang dikatakan positif mengandung, tetapi tidak dilayan kakitangan terbabit.

Perlu siasatan lanjut

“Saya tertekan apabila pegawai agama itu menyerahkan notis supaya hadir di PAIDL untuk siasatan lanjut dan meminta saya berdiam diri.

“Saya hanya menangis dan kemudian meminta ujian air kencing kali kedua dilakukan,” katanya.

Hidayah berkata, hasil ujian kedua itu menunjukkan beliau tidak mengandung dan dibenarkan pulang selepas tiga hari berada di wad.

“Saya rasa difitnah dan dianiaya secara melulu sehingga menjatuhkan maruah sebagai gadis yang belum berkahwin. Saya mahu mereka memohon maaf dan kini berbincang dengan keluarga untuk mengambil tindakan undang-undang,” katanya.

Sementara itu, Pengarah Hospital Langkawi, Dr Mansor Ismail, ketika dihubungi berkata pihaknya sedang menyiasat kes itu dan berjanji mengambil tindakan sewajarnya jika aduan itu benar.

p/s   macam-macam






Share :

Facebook Google+ Twitter

Bİ TIKLAYIVERİN OLUR MU? :))


bi tiklayiverin olur mu 1

10. sırada yer alan arkadaşıma destek vermek için TIK TIK...

yeni kışlık örgüler

Selam sevgili web sitesi okurlarimiz. Yogun talep aldigimiz icin sizlere bugün yeni kışlık örgüler yazisini sunmaya karar verdik.

Bebek modasında yer alan kışlık ve baharlık örgü yelek modelleri, kız bebekleri için süslü örgü yelek modelleri ve çeşitleri bahar ve kış sezonunda en çok tercih edilen örgüler arasında yer alıyor. Bebekler için örülen en yeni örgü yelekler, erkek bebekleri için örülen arabalı yelek modelleri çok beğenilen örgülerden dir. Bebek örgüleri yelekler, kışlık ve baharlı modelli yelek çeşitleri, tığ örgüleri bebek yelek modelleri, motifli örgü yelek modelleri, süslü fiyonklu kız bebek yelek modelleri ve örnekleri. Bebeklerin kış modası örgü yelekler.











yeni kislik orguler 1

Arabalı örgü bebek yelekleri modelleri, El örgüsü arabalı bebek yelek modeli.












yeni kislik orguler 2

İki şişle örülen pembe kız bebek yeleği modelleri.












yeni kislik orguler 3

Krem rengi el örgüsü yelek modelleri, Kışlık örgü bebek yelek modelleri ve çeşitleri,












yeni kislik orguler 4

Tığ örgüsü Baharlık bebek yelek modelleri yapılışı.












yeni kislik orguler 5

Beyaz dantel detaylı yelek modelleri, KIz bebekleri için dantel detaylı beyaz yelek modelleri.











yeni kislik orguler 6

Kardan adamlı beyaz örgü yelek modeli, el örgüsü kardan adamlı bebek yelekleri.












yeni kislik orguler 7

Ponponlu beyaz örgü kız yelek modelleri, Kız bebekleri için örgü ponponlu süslü yelekleri.












yeni kislik orguler 8

Tığ örgüleri bebek modasında süslü yelek modelleri.












yeni kislik orguler 9

Yeşil örgü yelek modelleri, Kışlık örgü bebek yeleği modelleri.












yeni kislik orguler 10

Kırmızı kelebekli kız bebek yazlık yeleği modelleri. Yazlık örgü, kız bebek, kelebek yelekleri modası.












yeni kislik orguler 11

Ponpon süslü kız bebek beyaz yeleği, Kız bebekleri için süslü örgü yelek modelleri.














yeni kislik orguler 12

İki şişle örülen sarı kışlık bebek yelekleri modelleri.












yeni kislik orguler 13

Tığ örgüsü üç renkli bebek yelekleri modelleri. Üç renkli tığ örgüsü yelek modelleri.












yeni kislik orguler 14

Yarasa yelek modelleri, Yarasa kollu kız bebek örgü yelek modelleri.












yeni kislik orguler 15

Kız bebekleri için ebrulu kışlık yelek modeli, kışlık ebrulu yelek modelleri.












yeni kislik orguler 16

Tığ örgüsü beyaz yeşil kare yelek modeli.












yeni kislik orguler 17

Kız bebekleri için örgü beyaz yelek modelleri ve çeşitleri.











yeni kislik orguler 18

El örgüsü süslü yelek ve örgü patik modelleri.












yeni kislik orguler 19

Tığ örgüsü bebek yelek modelleri.












yeni kislik orguler 20

Kız bebek örgü yelek modelleri, Fırfırlı örgü kız yelekleri.



Ilginizi Cekebilecek ilginc yazilar : çeşit bebek yelekleri ve ceketleri

Firar



Akşam akşam heyecan fırtınası esti evde. Saat 7'ye geliyordu eve geldiğimde. Bey benden önce gelmiş, kapıyı o açtı. Biraz muhabbet, birkaç telefon görüşmesi, yemek vs. Epeyce bi vakit geçti. Sonra apartmandan miyavlamalar geldiğini fark ettik. Herhalde yine o gri-beyaz kedi girdi dedik. Şaşkın ve komik bir sokak kedisi. Arada üşüyünce apartmana giriyor, biz de mama filan veriyoruz. Sıkılınca da çıkamıyor, bu sefer sokağa tekrar çıkmak için ağlıyor. Geçen akşam bizim dairenin paspasında yatıyordu. Bir tane de tasmalı siyah var, o da arada gelip konuk oluyor apartmanımıza.




Miyavlamaları duyunca kapıyı araladım, seslendim seslendim gelmedi. Bir şeyle uğraşıyordum, girdim içeri. Peşinden kapı çaldı, apartman görevlisi Selahattin Abi: "Sizin kedilerden eksik var mı?" O kadar eminiz ki, kapı hiç açılmadı arada; yoo dedik. Siyah bir kedi varmış üst katta, 1 saattir bağırıyormuş; abi de çıkaramıyormuş bir türlü, saldırıyormuş. Kesin o tasmalı arap minnak geldi, şimdi de çıkamıyor. Miyavlama mavlamaya döndü, feryat ediyor hayvancık. Yoda kulak kesildi, o da başladı. Mavlarken bi yandan da çıkmaya çalışıyor.


firar 1



Selahattin abi de oğlu da acayip korkuyor kediden, bizim bey hayvancağızı taşımaya yardım edeyim diye çıktı. Hayvan korkmuş, n'olur n'olmaz diye fırın eldiveni verdim yanına. Biraz sonra zil çaldı, bu sefer bey: "Ya bi baksana tamam mı bizimkiler?" Haydaa, baktım biri eksik! Obi yok! Fırlamış dışarı ben girerken. 1.5 saattir dışarıda bağıran oymuş meğer! Adam sokak kedisi sanıp bizim Obi'yi dışarı kışkışlamaya çalışıyormuş. Apartman kapısından dışarı çıkarınca, bumerang gibi gerisin geri içeri kaçıyormuş siyah kedi; can havliyle asansöre doğru gidiyormuş. Birkaç kez bu böyle tekrarlanınca, Selahattin abi huylanmış ev kedisi olmasından. Sonra bizim bey de bi bakmış, bu kulaklar ve şabalak surat tanıdık! Çıkmasına yardım ettiğini sandığı kedi, Obi!






Neyse ki içeri kaçmaya çalışmış, sokağa da kaçabilirdi; Allahtan evcimen ve tırsak bir apartman çocuğu. Baktım, beyin kucağında süklüm püklüm geldi. Korkudan kuyruk filan kabarmış tabii, gözler fincan gibi. Gıkı çıkmıyor. Suratında "Ben bi halt ettim" bakışı... Hemen daldı salona, Yoda'nın yanına sığındı. Yoda anladı en başından belki de, biz uyanamadık. Yazık, kaçak Obi'nin ödü patlamış, aldım kucağıma, sevdim öptüm... Üst kattaki deliyle aramız zaten limoni, bi de daireyi şaşırmış; gitmiş onun kapısında feryat ediyor! Ya o alsaydı içeri? Ayy...












firar 2

Obi: "Ödüm patladı, evet!"


firar 3






Başından beri şiddetle takmayı reddettikleri tasmaları hemen çıkardım ortalığa. Obi olayın şokuyla gıkını çıkarmadan taktı. Ama Yoda saatlerdir çıldırmış gibi koşuyor evin içinde. Yorgun düştü koşmaktan şaşkın. Koştukça tasmadaki çan daha çok çalıyor, iyice deliriyor. Bir ara işbirliği yapıp birbirlerinkini çıkarmayı bile denediler ama olmadı. Ayh, yüreğim hopladı başta ama şu an pek eğleniyorum. Yok öyle bi daha çaktırmadan dışarı fırlamak, kalacak o tasmalar. Ben girerken fırlamış demek dışarı, fark etmemişiz. Dört dönüyorlar evin içinde, ne halı kaldı ne paspas. Neyse, alışırlar elbet... Çıngıl çıngıl, koyun sürüsü var sanki evin içinde.












firar 4

Yoda: "N'olur çıkarın şunu, ühü!"


firar 5


mutfak takımı dantel örnekleri 2012

Selam degerli web sitesi ziyaretcilerimiz. Yogun talep aldigimiz icin sizlere bugün mutfak takımı dantel örnekleri 2012 yazisini paylasmaya karar verdik.


mutfak takimi dantel ornekleri 2012 1




Moda sektöründe köklü bir marka olan Vakko 2012 yılı için özel tasarladığı bir birinden farklı gelinlik modelleri ile beğeni topluyor.




Vakko 2012 gelinlik modellerinde sadelik ve zariflik ön planda yer alıyor.Kaliteden ödün vermeden sade ve şık olmak isteyen gelin adaylarının bir çoğu Vakko 2012 gelinlik modelleri koleksiyonuna mutlaka göz atmalı.




Modellerde işlemeli ve güpür,fransız danteli yoğun olarak görülmekte.Vakko 2012 gelinlik modellerinde kabarık olmayan gelinlik modelleri tasarlandı.Gelinliklerin tamamında uzun duvaklar dikkat çekiyor.Etek kısımları ağırlıkla satenden oluşmaktadır.2012 gelin adaylarına duyurulur Vakko 2012 gelinlik modellerine bakmadan gelinliğinize karar vermeyin.Kalite ve şıklığın adresi Vakko gelinlik modelleri.




 




mutfak takimi dantel ornekleri 2012 2




mutfak takimi dantel ornekleri 2012 3




mutfak takimi dantel ornekleri 2012 4




mutfak takimi dantel ornekleri 2012 5



Etiketler: 2012 gelinlik modelleri, gelinlik modelleri vakko 2012, gelinlik modelleri 2012 vakko, vakko 2012, 2012 fransız küpürü gelinlik modelleri, 2012 gelinlik, farklı gelinlik modelleri, sade gelinlik 2012, vakko elbise 2012, Türbanli gelinlik duvakları fransız güpürlü 2012 model


Ilginizi Cekebilecek guzel siteler : yeni mutfak takımı örnekleri

1 OCAK 2014 TARİHLİ LEMAN DERGİSİ KAPAĞI...



1 ocak 2014 tarihli leman dergisi kapa i 1


LEMAN (1 Ocak 2014)