çarkıfelek tığ işi havlu kenarı açıklamalı

Merhabalar sevgili site ziyaretcilerimiz. Yogun talep aldigimiz icin sizlere bugün çarkıfelek tığ işi havlu kenarı açıklamalı makalesini sunmaya karar verdik.


carkifelek tig isi havlu kenari aciklamali 1


Çarkıfelek Bere için Kullanılacak Malzemeler:


3.5  numara şiş

1 Yumak Açık Kırmızı  İp

Yeteri kadar Yapışkanlı Parlak Taş




Çarkıfelek Berenin Yapılışı:

Merhaba arkadaşlar bu ara kış sezonu ve bayağı bi kışlık giysi yayınlamaya ve ihtiyaçlarınıza cevap vermeye çalışy-tım inşallah faydalı oluyorumdur sizlre faydalı olmak beni mutlu ve mesut ediyor.  


Evet arkadaşlar Çarkıfelek beremize başlayalım.


 ilk ilarak 98 ilmek başlıyoruz İlmekler bir taraf 4 ters , diğer tarafa 4 düz olacak şekilde ara ilmekler ise 3 düz 3 ters , 3 düz 3 ters olarak dizip düzden örürken başataki 4 düzün örgünü üüstüne 3 düz 3 ters olacak şekilde gidilip örnek yapılacak Her düzde 1 er ilmek kaydırarak öreceğiz örgü 15 santimetreye ulaştığında kesimler için 6 ilmek örüp 3 ilmek birlikte alınarak kesilecek 21 ilmek örüp 3 ilmek beraber alarak kesilecek 46 ilmek örüp 3 ilmek beraber kesilecek 16 ilmek örülecek Bu kesimleri yaptığımız yerlerde, kesimler üst üste takip edilip şekilde 6 kez işlemi aynı şekilde tekrarlayıp 62 ilmeğe düşülüp Son sırada her iki ilmek birlikte alınıp kesilecek 31 ilmeğe düşülüp ilmekler hep birlikte  kesilerek bermiz bitmiş olacak.


Bu makale hakkinda daha cok bilgi gorebileceginiz degerli bir kaynak : carkıfelek havlu kenarları açıklamalı yapılışı